Blog Archives for tag si te gatuajme peshkun

si_te_gatuajme_peshk_krap_ne_tigan

Si te gatuajme peshk krap ne tigan

Nje recete e shpejte dhe e shijeshme eshte ajo e peshkut ne tigane. Ne 15 min ┬áreceta juaj do te… Lexo receten… »

si_te_gatuajme_sardele_2

Si te gatuajme sardele ne tigan

Sote do te shikojme si te gatuajme sardele ne tigan. C’eshte e drejta kete recete e modifikova pak pasi me… Lexo receten… »

Si te gatuajme supe me midhje.

Si te gatuajme supe me midhje

Sote do te mesojme si te gatuajme supe me midhje. Kjo eshte nje recete me origjine nga qyteti i Napolit…. Lexo receten… »

Si te gatuajme peshk ne furre me patate

Si te gatuajme peshk ne furre me patate

Sote do u mesoj nje recete te shpejte, te shijshme dhe shume e mire per te pritur miqte qe vine… Lexo receten… »

Si te gatuajme sallate me oktapod.

Si te Gatuajme Sallate me Oktapod dhe Patate

Sallata me Oktapod dhe patate eshte nje recete mediterrane dhe mund ta sherbeni ne behar te ftohte dhe ne dimer… Lexo receten… »

Si te gatuajme peshk shpate ne furre.

Si te Gatuajme Peshk Shpate ne Furre

Kjo recete mund te shoqerohet me sallate jeshile ose me domate qershi dhe vere te bardhe.

makarona_me_karavidhe_si_te gatuajm

Si te Gatuajme Makaronat e Gjata (Spaghetti) me Karavidhe

Si te gatuajme makaronat e gjata me karavidhe? Kjo eshte nje nga recetat me te mira dhe te shpejta. Kjo… Lexo receten… »